Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti cartofi sunt perfecti simpli, alaturi de sosuri, salate, muraturi sau ca garnitura, langa o friptura rumena si suculenta.
Reteta de cartofi wedges este una dintre perferatele noastre si o prepar foarte des. Este simpla, se face usor, din ingrediente la indemana tuturor.
Cartofii ii putem manca ca atare, cu sos de iaurt, ketch-up, maioneza, muraturi, salate sau, ca si garnitura, alaturi de diverse preparate din carne.
Curatam cartofii de coaja, ii taiem in jumatate, apoi in 2-3 felii, depinde de marimea cartofului.
Ii spalam, ii uscam bine pe un prosop de bucatarie si ii punem direct in tava de copt. Adaugam sarea, piperul, usturoiul, cele doua tipuri de boia si uleiul de masline.
Reteta de cartofi wedges o puteti imbogati cu diverse ierburi aromate sau alte condimente care va plac.
Amestecam bine, astfel incat sa distribuim cat mai bine condimentele si uleiul.
Coacem cartofii wedges in cuptorul preincalzit la 220 grade C (static) sau 200 de grade C (ventilat), pentru 30-35 de minute.
Rezultatul este grozav, cartofii sunt foarte gustosi, moi in interior si crocanti la exterior.
Asadar, nu pot decat sa va invit sa incercati si voi reteta de cartofi wedges, va asigur ca este pe gustul tuturor.
Mai puteti incerca si reteta de cartofi la cuptor, cartofi cu usturoi la tigaie sau cartofi noi la tigaie cu mazare, sparanghel si marar. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii