Incingeti cuptorul la 240ş. Spalati bine cartofii, stergeti-i cu un servet de bucatarie, intepati-i din loc in loc cu furculita si asezati-i intr-o tava. Stropiti-i cu putin ulei, dati-i la cuptor si lasati-i sa se patrunda o ora, intorcandu-i din timp in timp.
Cu vreo 10 minute inainte sa-i scoateti din cuptor, fierbeti ouale moi: puneti-le in apa clocotita, lasati-le sa fiarba 6 minute si curatati-le de coaja.
Taiati pe rand capacelul fiecarui cartof si scobiti miezul cu o lingurita - fara sa strapungeti coaja. Amestecati miezul cu smantana si coditele de ceapa verde, sarati, piperati si adaugati nucsoara rasa. Puneti amestecul astfel preparat intr-o craticioara pe foc, incalziti-l, amestecand intruna, si umpleti cu el cartofii.
Asezati pe fiecare cartof cate-un ou moale, decorati cu patrunjel verde, puneti la loc capacelele si serviti-i imediat cu o salata de sezon.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii