Orezul se inabusa in 50 ml de ulei, se adauga 250 ml de apa, sare si se fierbe. Ceapa se inabusa in 50 ml de ulei.
In margarina incalzita se adauga faina dizolvata in cca 80 ml de apa, smantana si sare; se fierb 15 min si se adauga sucul dee lamaie. Din orez, ceapa, piper, patrunjel si miez de cartofi se prepara o compozitie cu care se umplu cartofii. In tava unsa cu 50 ml de ulei se asaza cartofii umpluti, peste care se toarna sosul de smantana si se presara cascaval ras. Se introduce tava la cuptor si se gratineaza.
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii