CARTOFI UMPLUTI CU CIUPERCI

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 100 g margarina/unt
  • 200 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • 1 lingura marar tocat marunt.

Mod de preparare

Se spala cartofii, se curata si se coc intregi in cuptorul preincalzit. Se scobesc usor cu o lingurita la mijloc. Miezul scos se amesteca cu o parte din margarina/unt, ciupercile tocate marunt, sarea, piperul si verdeata fin tocata. Se umplu cartofii, se asaza in tava unsa cu margarina ramasa/ unt si se dau la cuptor la foc potrivit. Cand sunt rumeniti se scot si se presara cubulete de margarina/ unt si verdeata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise