Se fierb cartofii in coaja,se curata,se taie in doua si se scobesc de o parte din miez.Carnea fiarta si tocata se amesteca cu ouale,verdeata tocata si putina sare,se umplu cartofii,se pun intr-un vas termorezistent uns cu unt si se dau la cuptor asezand vasul intr-un alt vas cu apa calda.Se stropesc cu untul topit, se lasa 15-20 de minute la foc potrivit.Se servesc cu iaurt.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii