Se scobesc cartofii cu ajutorul unei lingurite, resturile punandu-se deoparte.
Separat se razuie branza, se amesteca cu ouale batute putin, sarea, piperul si mararul. Se ia umplutura rezultata, si se umplu cartofii. Acestia se aseaza intr-o craticioara, in care se pune ulei si resturile de cartofi.se lasa la foc mic cateva minute,apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba pana scade.
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii