Cartofii se curata de coaja, se taie pe lungime in jumatati si se scobesc cu o lingurita. Ceapa se taie marunt si se caleste, apoi in tigaie se adauga ciupercile tocate si se lasa la inabusit cateva minute. Dupa aceea se toarna smantana batuta impreuna cu ouale, sare si piper. Se amesteca pana se ingroasa compozitia, apoi se da deoparte de pe foc si se adauga verdeata tocata marunt. Se umplu cartofii cu aceasta compozitie, se aseaza intr-o tava care merge la aragaz (eu am pus si bucatelele de cartof scobite), se toarna supa de legume, cate o bucatica de unt pe fiecarte cartof, si se da la cuptor la foc tare la inceput, apoi mai moderat cca o jumatate de ora (de cand incep sa fiarba) sau pana cand supa scade iar cartofii devin moi. Din cand in cand turnati cu o lingura zeama peste cartofi, ca sa nu se usuce prea tare.
Se servesc fierbinti, eventual cu cascaval ras deasupra, si cu salata de sezon.
Tort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...
Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolataPlacinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj este o alegere delicioasa pentru o gustare sau chiar pentru o masa...
Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii