Se spala cartofii bine, pentru a putea fi pusi putin la fiert in coaja (cat sa intre furculita in ei), dupa care se baga sub un jet de apa rece pentru a putea fi curatati mai repede. Pana fierb cartofii se face umplututa din branza sarata data pe razatoare, cu usturoiul si patrunlelul tocat marunt si oul pe care il amestecam bine cu aceasta compozitie . Dupa ce curatam cartofii ii taiem pe jumatate si ii scobim ,iar cu cartofii ce iasa din scobitura ii pisam cu furculita si ii amestecam cu compozitia de branza. Umplem cartofii exact cum se fac ouale umplute si se pun in tava unsa cu ulei . Se dau cartofii la cuptor pentru 30 minutela foc mic. Se servesc atat calzi cat si reci cu smantana sau zeama de varza acra.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii