Cartofi taranesti

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Cartofi taranesti

Ingrediente

  • 6 cartofi fierti in coaja;
  • 3 cepe mici;
  • 100 g Kaizer, bacon sau orice alt tip de sunca va place;
  • Sare, piper, boia – dupa gust;
  • Pentru decor: patrunjel tocat.

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, iar cand sunt gata, se lasa la racit, se decojesc si se taie cubulete.

Se taie felii kaizerul si se maruntesc cele 3 cepe. Se caleste mai intai kaizerul sau sunculita in putin ulei, apoi se adauga si ceapa. Cand ceapa devine aurie, se pot adauga si cartofii fierti si se calesc, amestecand bine.

Se poate servi cu patrunjel tocat sau alaturi de o salata de legume.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise