Cartofii taiati in sferturi se fierb.
Separat se face o compozitie ca de clatita de consistenta potrivita, ca o smantana mai groasa din : lapte, oua, ulei, smantana, faina, sare, piper.
Cand cartofii sunt fierti, se asaza in tava rotunda cu fundul detasabil, unsa cu unt. Peste cartofi se rastoarna compozitia de clatita si se da la cuptor pana se rumeneste.
Se scoate din tava, se rade cascaval
E o mancare usoara care se poate servi ca atare sau ca garnitura la friptura.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii