Cartofii se fierb in coaja 30 de minute de cand da in clocot apa.Se scurg,se lasa la racit,se curata de coaja si se taie felii cu grosimea de jumatate de centimetru.
Intr-o tigaie mica cu putin unt se caleste usor ceapa tocata si sunca taiata cubulete,timp de 5-6 minute.
In alta tigaie mai mare se topeste restul de unt si se rumenesc feliile de cartofi pe ambele parti.Se condimenteaza cu sare,piper,boia si se adauga amestecul de sunca cu ceapa.Se servesc calzi.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii