Cartofii se curata de coaja,se spala ,se zvanta ,se taie pai si se prajesc .
Usturoiul se curata si se taie marunt.Tarhonul daca este proaspat se spala si se rup frunzulitele cu mana (nu se taie niciodata cu cutitul deoarece ii dispare aroma),iar daca este congelat se dezgheata,se scurge de apa si se rup frunzulite tot cu mana.
Daca folositi rosii proaspete,acestea se spala,se taie bucati ,se fierb,dupa care se trec prin strecuratoare si se foloseste sucul de rosii obtinut...
Intr-o cratita punem sucul de rosii,pasta de tomate sau bulionul,usturoiul taiat marunt,mierea de albine sau zaharul,otetul,cuisoarele,sare,piper,cimbru,scortisoara dupa gust si se fierbe la foc mic.Cand a dat in clocot se adauga cartofii prajiti,se amesteca usor,se adauga apa fiarta dupa gust si se mai dau in 2-3 clocote.Spre final se adauga tarhonul si se opreste focul...
Este un preparat delicios pentru perioada postului.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii