Cartofi prajiti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi,
  • ulei,sare,apa,usturoi

Mod de preparare

se pun cartofii la fiert in apa cu sare(cartofii in coaja),dupa ce au fiert se lasa putin la racit apoi se curata de coaj,se taie cuburi mai mari,se incalzeste uleiul intrun ceaun si cand este fierbinte se pun cartofii(la un foc moderat),se pune un capac si se lasa sa se prajeasca.Se face mujdeiul de usturoi(se poate pune si putina smantana),Dupa ce s-a prajit cartofii se pun peste mujdei si se amesteca.Sunt foarte buni si cu mamaliga calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise