Cartofii se curata si se pun la fiert cu, condimente (sare, piper, rozmarin) dupa gust. Cand au fiert se scurge aproape toata apa, se adauga smantana cu 4 catei de usturoi si se mai lasa sa traga un clocot. La sfarsit se adauga zarzavatul taiat marunt.
Intr-un vas special (ceaun) se pun la calit in putin ulei incins cubuletele de carne, peste care se adauga si condimete. Cand incep sa se rumeneasca se adauga usturoiul pisat (4 catei), sosul de rosii si un pahar de apa. Se lasa la fiert aprox. 25 min.
Aceste doua preparate se pot manca impreuna si cu mamaliguta sau fiecare separat, cu alte garnituri.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii