Cartofii bine spălați, necurățați de coajă, se pun la fiert în apă rece, până sunt aproape fierți, aproximativ 20 de minute. Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă cartofii bine scurși de apă și uscați cu prosoape de bucătărie, se adaugă paprika, sarea, piperul și se amestecă bine, bine cu cartofii astfel încât să fie acoperiți de ulei și condimente pe toate părțile și se lasă până devin aurii. Se dă tigaia la o parte de pe foc. Se adaugă brânza cu mucegai albastru sfărâmată și parmezanul ras și se amestecă bine cu cartofii. Se pun cartofii într-un vas, și se servesc la masă calzi. La servire se mai adaugă puțină brânză cu mucegai și parmezan ras.
Poftă bună!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii