Cartofii ii spalam si le radem coaja.
Ii taiem in 3 sau in 4 (daca sunt micuti ii lasati intregi).
Ceapa verde o curatam o spalam si o taiem rondele.
Mararul verde ii indepartam cozile, il spalam si il tocam marunt.
Intr-un bol adaugam uleiul, sare, piper si boia de ardei.
Asezam cartofii intr-o tava, in care punem niste hartie de copt.
Peste turnam amestecul de condimente .
Amestecam cu mainile, bine, cartofii cu amestecul de condimente.
Deasupra punem ceapa verde si mararul.
Punem putina apa si dam tava in cuptorul cald.
Ii mai verificam din cand in cand si ii intoarcem o data pe parte cealalta.
Lasam cartofii la o temperatura potrivita, pana sunt facuti.
Ii scoatem, ii lasam putin la racorit apoi servim.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii