Spalam cartofii curatati de coaja si ii taiem
in bucati mai maricele sau ii lasam intregi.
Ungem cu unt un vas termorezistent ,
asezam cartofii, turnam peste ei apa
si uleiul apoi ii condimentam cu sare,
piper, vegeta si busuioc.
Asezam capacul vasului si il dam la cuptor
pentru 15 minute, pana scade apa.
Scoatem apoi capacul si adaugam zeama
de lamaie ,usturoiul pisat si putin marar tocat fin.
Mai dam la cuptor pentru inca 15 minute.
Servim cartofii presarati cu patrujel verde deasupra sau cu muraturi ,diferite salate
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii