Cartofi la cuptor umpluti cu branza

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Cartofi la cuptor umpluti cu branza

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • 1 ou
  • putin marar verde
  • 200g branza telemea
  • 3 linguri smantana
  • piper
  • sare
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se spala cartofii si se pun la fiert cu tot cu coaja.

Se fierb cat sa ramana destul de tari, sa nu se farame cand ii scobim.

Dupa ce au fiert ii scurgem de apa si-i lasam sa se raceasca.

II curatam de coaja si ii scobim cu grija.

Amestecam intr-un castron miezul de la un cartof cu branza, mararul, oul si o lingura de smantana.

Umplem cartofii cu compozitia de branza, ii punem intr-un vas si-i bagam ii cuptorul incins pentru 20-25 de minute.

Inainte de a-i baga in cuptor ii stropim cu putin ulei de masline.

II scoatem cand s-au rumenit si ii servim cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise