Se spala cartofii si se pun la fiert cu tot cu coaja.
Se fierb cat sa ramana destul de tari, sa nu se farame cand ii scobim.
Dupa ce au fiert ii scurgem de apa si-i lasam sa se raceasca.
II curatam de coaja si ii scobim cu grija.
Amestecam intr-un castron miezul de la un cartof cu branza, mararul, oul si o lingura de smantana.
Umplem cartofii cu compozitia de branza, ii punem intr-un vas si-i bagam ii cuptorul incins pentru 20-25 de minute.
Inainte de a-i baga in cuptor ii stropim cu putin ulei de masline.
II scoatem cand s-au rumenit si ii servim cu smantana.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii