Se spala cartofii si se pun la fiert cu tot cu coaja.
Se fierb cat sa ramana destul de tari, sa nu se farame cand ii scobim.
Dupa ce au fiert ii scurgem de apa si-i lasam sa se raceasca.
II curatam de coaja si ii scobim cu grija.
Amestecam intr-un castron miezul de la un cartof cu branza, mararul, oul si o lingura de smantana.
Umplem cartofii cu compozitia de branza, ii punem intr-un vas si-i bagam ii cuptorul incins pentru 20-25 de minute.
Inainte de a-i baga in cuptor ii stropim cu putin ulei de masline.
II scoatem cand s-au rumenit si ii servim cu smantana.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii