Cartofii se curăţă şi se taie in patru.Este de preferat să aveţi cartofi de aceiaşi dimensiune ca să se coacă în mod egal.Se aşează într-o tavă mai înaltă,se amestecă cu uleiul,sarea,piperul,usturoiul şi verdeaţa tocată mărunt.
Se toarnă pe lângă cartofi o jumătate de pahar de apă.Se acoperă tava cu o folie de aluminiu şi se lasă la cuptorul încălzit în prealabil cca.10 minute să se înmoaie.
Verificaţi cartofii şi dacă s-au înmuiat,scoateţi folia şi mai lăsaţi 10 minute,pânăse rumenesc.
Sunt foarte gustoşi,uşor de preparat şi au mai puţine calorii decât cei prăjiţi. Plus că nu trebuie păziţi şi întorşi!
Puteţi folosi ce verdeaţă preferaţi,se pot mânca de post cu murături,sau garnitură lângă orice fel de carne.
Bon apetit!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii