Se zdrobeste usturoiul intru-n bol se freaca bine cu sare si se adauga ulei ca la orice maioneza.Cand vedem ca usturoiul devine solid si lucios ca sa nu se taie, se pune 10 picaturi de otet ,se mesteca in continuare.Cu cat se mareste cantitatea de usturoi cu atat marim si cantitatea de otet,la sfarsit trebuie sa iasa ca o gelatina.Cartofi se curata se taie in sferturi,se pun intr-o tava in care am pus ulei si se condimenteaza.Se dau la cuptor,cand sunt aproape gata, se adauga ceapa rondele,se da la cuptor pana devine totul crocant.Se pot servi cu chiftele de post salata de varza dulce,sau cum va duce imaginatia.Pofta buna!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii