Se curata cartofii,se taie felii,se spala dupa care se sareaza.Carnea de miel se taie in bucati potrivite,se spala,se sareaza si se condimenteaza putin.Intr/o tava se pune uleiul si apa,dupa care se aseaza cartofii in strat uniform peste care asezam carnea de miel.Intre bucatile de carne de miel punem citiva catei de usturoi si citeva fire de patrunjel verde sau leustean,facultativ.Deasupra tavii se pune folie de staniol,care se stringe bine pe linga tava.Introducem tava la cuptor,la un foc potrivit si lasam cca 1 ora.Se scoate tava ,se indeparteaza folia,se intorc bucatile de carne de miel si se mai lasa la cuptor cca 20 de minute.Se scoate din cuptor si se infasoara din nou cu folia de staniol pina la servire.Se servesc cu salata verde.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii