Fierbem cartofii in coaja si 9 oua separat.Dupa ce s-au fiert si racit le curatam bine de coaja.Intr-o tigaie punem pe fund un pic de ulei si razalim prin ochiul mare un strat de cartofi sa acopere bine tot.Urmatorul strat este din 3 oua tot razalite prin ochiul mare.Dupa ce s-a acoperit bine cu ou punem un pic de sare peste stratul format.Adaugam cartatul taiat feliute subtiri si deasupra razuim cascaval si s-a format primul strat,dupa care incepem din nou un strat de cartofi,oua,sare,carnati si cascaval cam 3 straturi.La final intr-un castron spargem oul ramas si il batem bine cu 3 linguri de smantana,sare si piper. Taiem bucatele mici mazlinele si le punem peste straturile de cartofi cu ou si la final punem compozitia de smantana deasupra si bagam la cuptor pana se face o crusta frumos rumenita.Se poate servii cu smantana,muraturi,salata.Merita incercat!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii