Cartofi la cuptor

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cartofi
  • vegeta de legume
  • ulei10 ml

Mod de preparare

Carofii se curata de coaja si se taie cubulete !

Intr-o oala se pune apa la fiert iar cand a dat in clocot se arunca in oala cubulete de cartofi si se lasa cam pentru un minut! Se scot cartofii din oala si se usuca cu un prosopel dupa care se pun in tava unsa culei la cuptor pana devin aurii! Se presoara cu putina vegeta sau sara dupa gust!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise