Mai intai se da drumul la cuptor.Cartofii se curata,se spala si se taie cuburi. Ceapa se taie fasii, morcovul se taie rondele,iar usturoiul se curata si se zdrobeste sau se toaca marunt.
Totul se adauga intr-un castron incapator, se stropeste cu ulei de masline, se presara oregano,boia dulce,sare dupa gust,cimbru si 2 linguri pasta de tomate. Se amesteca totul cu o lingura.Apoi se toarna intr-o tava(teflonata) acoperindu-se cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor timp de 45 de minute. Se inlatura foaia de aluminiu si se mai lasa inca 10 minute pentru a se rumeni. Se pot servi ca atare, sau ca garnitura. Presarati si patrunjel tocat marunt :)
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii