Curatam, spalam, taiem cartofii in patru pe lungime si ii punem la fiert cu sare. Cand sunt aproape gata,(80% fierti) ii strecuram si ii lasam sa se raceasca 10-15 minute.Incingem cuptorul la 2oo de grade.Asezam cartofii intr-o tava, punem chilli, defacem plantele si le repartizam uniform in tava, adugam catei de usturoi taiati in doua si uleiul de masline repartizat peste toti cartofii. Coacem cca. 20-25 minute pana se rumesc bine.
Timpul de coacere poate varia in functie de cartofi si de cuptor. Se pot servi ca atare cu salata verde in timpul postului sau ca si garnitura. Pofta buna!!!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosReteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.
Mucenici muntenestiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii