Cartofii ii curatam, ii spalam si ii punem la fiert cu un praf de sare.
Cand sunt patrunsi pe 3/4 ii luam de pe foc, ii scurgem de apa ramasa si ii lasam sa se racoreasca putin.
Punem la fiert 4 oua, le lasam pana devin tari, apoi le lasam sa se racoreasca si le decojim.
Casul de oaie il faramitam cu mana.
Cascavalul, parmezanul le dam pe razatoarea mica si le amestecam.
Ungem un vas yena cu 1 lingura de unt.
Cartofii ii taiem felii rotunde si asezam un strat in vas.
Punem putin din amestecul cascaval- parmezan, jumatate de cantitate din branza de oaie si ouale fierte feliate.
Iar presaram putin cascaval-parmezan, restul de branza de oaie si inca un rand de cartofi rondele.
Cele 3 oua ramase le batem spuma cu putin piper si patrunjelul verde tocat marunt.
Le turnam deasupra uniform apoi presaram tot cascavalul-parmezan.
Bagam vasul in cuptor, il aprindem si lasam preparatul pana prinde o crusta aurie deasupra.
Cand este gata lasam putin sa se racoresca apoi servim.
Se face repede nu? Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii