Se taie cartofii cubulete sau fasii mai groase(ca si cartofii prajiti dar mai groase taiate).Se tin in apa pana ce se taie celelalte ingrediente. Se pun la fiert bine cele 2 oua.Intre timp se taie dovlecelul cubulete,morcovul rondele,rosiile cherry in 4 si mararul se taie si el marunt. Avem nevoie de o tava de aragaz mare.Taiem 2 folii de staniol mari(de circa 30-40 cm fiecare lungime).Ungem foliile cu margarina sau unt.Pe fiecare folie adaugam din fiecare ingredient in jumate astfel: se adauga cartofii,apoi oul,rosiile,dovlecelul si morcovul.Deasupra se presare cu marar putina boia pentru culoare si gust si piper si sare dupa preferinte.(eu nu adaug deloc sare si piper,las sa isi adauge fiecare persoana in farfurie). Se pune 40 minute in cuptorul preincalzit. Inainte cu 5 minute se scoate tava si se desface folia si se adauga branza si se da la cuptor cu folia desfacuta. Se serveste cald, in farfurie cu un eventual decor de salata si un piept de pui. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii