Cartofii se firb 15 min.in apa sarata cu foaia de dafin si chimenul,dupa care se scurg,se decojesc si se lasa la racit.Se curata spanacul,se spala,se opareste si se lasa sa se raciasca.Se toaca usturoiul si se caleste impreun cu spanacul cu o lingura de unt.Branza se taie cuburi.Cartofii se taie in jumatate,pe lungime si se scobesc putin.O jumatate se umple cu spanac si branza si cealalta se asaza deasupra ei.Fiecare sandvis cu cartofi se infasoara intr-o felie de slaninuta.Se incinge cuptorul la 180°.Se incing 2 linguri de unt si ulei si se ung cartofii.Se asaza in tava acoperitacu hartie si se coc in cuptor 15 min.
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii