Preparare:
Se cresteaza cartofii pe lungime in feliute,dar fara a taia feliile de tot.In acest fel cartofii vor ramane intregi.se preincalzeste cuptorul la 180 *C.Se unge bine cu unt un vas termorezistent.Se trage de fiecare cartof astfel incat sa se faca sub forma unui evantai.Se aseaza in vas si se condimenteaza cu sare si piper.Se presara untul deasupre.
Se introduce tava in cuptorul fierbinte si se coace timp de aprox.35 min.,pana ce cartofii devin aproape moi.Cascavalul se da prin razatoare si se presara peste cartofi apoi se mai lasa 15 min. la cuptor ,in timp ce cascavalul se topeste peste cartofi si formeaza o crusta maroniu-aurie.Se presara verdeturile tocate marunt si se serveste fierbinte.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii