Cartofi In Crusta De Mustar

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Cartofi In Crusta De Mustar

Ingrediente

  • - 2-3 cartofi
  • - 3 linguri de mustar
  • - patrunjel
  • - 2 catei usturoi
  • - 3 linguri ulei
  • - sare si piper

Mod de preparare

Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii sunt indeajuns de fierti cat sa intre furculita in ei se iau de pe foc.

Intr-un bol incapator amestecati mustarul, patrunjelul tocat marunt, usturoiul pisat, uleiul si un praf de sare si piper.

Cand cartofii s-au fiert scurgeti apa si punetii peste crema de mustar, amestecati usor sa nu rupeti cartofii. Apoi punetii pe o tava tapetata cu folie de aluminiu si datii la cuptor la foc mediu.

Lasati cartofii la cuptor pentru 15-20 de minute sau pana se formeaza o crusta aurie.

POFTA BUNA!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise