Se spala cartofii si se fierb timp de 40 minute.Se scurg de apa,se lasa sa se raceasca si ii curatam de coaja.Se taie pe orizontal in trei parti ,cu grija sa nu se rupa,si pe prima felie de cartof adaugam branza pentru topit,se acopera cu a doua felie de cartof,adaugam alta felie de branza ,urmeaza ultima felie de cartof si condimentam cu sare si piper.Se inveleste fiecare cartof cu o felie de kaizer ,sunca sau bacon,se fixeaza cu o scobitoare si se pune intr-o tava unsa cu unt.La fel se procedeaza cu restul cartofilor.Se incalzeste cuptorul si se tin timp de 12-15 minute la temperatura de 220 grade pana se topeste branza,cartofii capata o culoare aurie si kaizer-ul pare crocant.Se servesc imediat cu putin patrunjel verde deasupra.Se servesc ca aperitiv sau garnitura la friptura.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii