Se incalzeste cuptorul la 160 de grade/4.
Se fierb cartofii in coaja in apa sarata, apoi ii scurgeti bine, ii curatati si ii feliati.
Se incing 2 linguri de ulei intr-o tigaie, apoi se adauga ciupercile feliate impreuna cu doua foi de dafin.
Se tin cateva minute la foc mare pana se evapora tot lichidul, amestecand din cand in cand pentru a nu se lipi.
Se asaza cartofii si ciupercile intr-un vas termorezistent uns cu unt in prealabil.
Deasupra se presara branza rasa. Intr-o cana se amesteca laptele cu smantana, mustarul, usturoiul tocat marunt si patrunjelul. Se asezoneaza apoi se toarna peste branza.
Se da la cuptor pentru 30-40 minute pana se rumeneste.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii