Se curata cartofii de coaja si se taie felii. Se unge o forma si se asaza straturi, impreuna cu mazarea si pestele afumat (fasii). Se taie coditele de ceapa rondele, iar patrunjelul se toaca marunt, apoi se amesteca cu smantana, sare si piper si se toarna peste cartofi. Se presara cascavalul ras si se baga la cuptorul incins (200ˇC). Se lasa 15-20 de minute si se serveste cu salata verde.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii