Ingrediente
500 g cartofi, 200 g branza, 200 g cascaval, 4 oua, 50 g unt
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
47 voturi
Mod de preparare
se serveste cu salata de legume.
Ingrediente
500 g cartofi, 200 g branza, 200 g cascaval, 4 oua, 50 g unt
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
47 voturi
Godeanu (Bucatar sef):
A fost nemaipomenit de buna! N-am facut poze.
Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013
bravo nicoleta !
Danutza_Retetegg (Chef de cuisine) , 07 iulie 2010
Foarte buni!
constanta proca (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2010
O bunatate !
Redusa
35 min
47 voturi
valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010
Deliciosi...
mirey (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009
Sunt delicioasi!
samoila tudorel (Chef de cuisine) , 14 mai 2009
Arata minunat, chiar imi place! Bravo!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 mai 2009
Imi place mult,chiar mi s-a facut pofta...
samoila tudorel (Chef de cuisine) , 13 mai 2009
Arata foarte bine,doamna sidonia. Asa ii prepar si eu dar restul familiei nu se inghesuie sa manance....pacat de aspect.
lorena maxim , 26 ianuarie 2009
Mie-mi plac cartofii frantuzesti, dar eu ii fac si cu carnati. Pun un strat de cartofi, unul de oua, unul de cartofi, iara cartofi si pun carnati feliute prajit si la fiecare strat pun cascaval ras, iar deasupra bat oua cu cascaval.
Sidy (Chef de cuisine) , 02 iulie 2008
Eu ii fac fara brinza si cascaval dar cu multa smintina !!! Deasupra nu pun oua batute...