1. Se fierb cartofii in coaja.
2. Se fierb 4 oua, iar celelalte doua se bat si se amesteca cu smantana.
3. Dupa ce cartofii sunt fierti se decojesc si se dau prin razatoarea mare intr-un bol.
4. Ouale fierte se taie feliute si se impart in doua pentru a fi de ajuns pentru umplutura dintre cele trei straturi de cartofi.
5. Se unge o tava cu unt si ulei si se adauga primul strat de cartofi. Se presara peste ei sare si piper. Se adauga feliile de oua fierte, branza rasa, kaizerul taiat cubulete, putin ulei si cateva linguri din compozitia de oua cu smantana.
5. Urmatorul strat este iar din cartofi rasi. Peste ei se adauga aceeasi compozitie ca la primul strat de cartofi.
6. Peste al treilea strat de cartofi si ultimul se adauga doar compozitia care a mai ramas de oua cu smantana si branza rasa.
7. Se da la cuptor aproximativ 45 minute.
Pofta buna!!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii