Se pun la fiert cartofii si 6 oua in apa cu sare. Ouale trebuie sa fie fierte tari, iar cartofii pe jumatate fierti.
Se curata cartofii si ouale fierte si se taie felii.
Celelate doua oua se bat si se amesteca cu o lingura de faina si cu 5 linguri de smantana.
Intr-un vas de yena uns cu putin unt se aseaza un strat de cartofi, unu de oua, dupa care intindem 1 lingura din compoztia de oua cu smantana. Adaugam iar un strat de cartofi si unu de oua, compozitia cu smantana si ultimul strat de cartofi. Peste acestia se rastoarna restul de oua cu smantana si se rade cascavalul.
Se da la cuptor pana ce este rumenit cascavalul.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii