Se pun la fiert cartofii si 6 oua in apa cu sare. Ouale trebuie sa fie fierte tari, iar cartofii pe jumatate fierti.
Se curata cartofii si ouale fierte si se taie felii.
Celelate doua oua se bat si se amesteca cu o lingura de faina si cu 5 linguri de smantana.
Intr-un vas de yena uns cu putin unt se aseaza un strat de cartofi, unu de oua, dupa care intindem 1 lingura din compoztia de oua cu smantana. Adaugam iar un strat de cartofi si unu de oua, compozitia cu smantana si ultimul strat de cartofi. Peste acestia se rastoarna restul de oua cu smantana si se rade cascavalul.
Se da la cuptor pana ce este rumenit cascavalul.
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si deliciosReteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...
Mucenici moldovenestiDescopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii