Cartofii se fierb in coaja. Dupa fierbere se curata si se taie rondele. Un vas de Yena se unge cu unt, se pun rondelele de cartofi cat un strat mai gros, se adauga branza rasa, se pune restul de rondele de cartofi. Intr-un bol mai mic punem smantana cu galbenusurile si le amestecam bine cu sare dupa gust dar si in functie cat este de sarata branza , marar uscat. Se toarna acest amestec peste cartofi, radem cascaval deasupra si introducem la cuptor. Se lasa la foc mic, in maxim 30 minute este gata. Lasam pana se gratineaza.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii