Se spala cartofii si se pun la fiert necuratati, in apa calda cu sare;
Se racesc se curata de coaja si se taie felii;
Intr-un bol se bat ouale crude, cu laptele, sare si smantana;
Se ia o tava se unge bine cu unt si se pun straturi de felii de cartofi, felii de oua, putina branza rasa si putin din amestecul din bol;
Repetarea acestor componente duce la obtinerea celebrilor cartofi frantuzesti;
La sfarsit, pe ultimul strat, care trebuie sa fie din cartofi, se presara restul de cascaval, unt si branza;
Se introduce in cuptor si se lasa sa se gratineze, cca 20 minute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii