Se fierb cartofii in multa apa cu sare. Cind sunt facuti se scurg de apa si se pastreaza deoparte calzi.
Se pun in blender(sau fasul de mixer) uleiul de masline, ansoa, busuiocul, menta, piper si zeama de lamaie.
Se mixeaza cu viteza medie 1-2 min pina se obtine un sos gros. Se adauga caperele si se mixeaza iar.
Cartofii se servesc in farfurii incalzite, iar sosul se toarna pe deasupra.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii