Cartofii se curata si se taie in doua, pe lungime. Se fierb 15min in apa clocotita,in care s-a pus o foie de dafin. Se scurg apoi si se lasa la racit. Intre timp, se taie rosiile, maslinele si cepele feliute subtiri. Cartofii se aseaza intr-un vas pentru cuptor,care se unge cu ulei. Deasupra fiecarui cartof, se aseaza feliutele de rosii, ceapa si masline. Vasul se da la cuptor, incalzit in prealabil,si se lasa la foc cca 15min. Se servesc calzi!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii