Cartofi decor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cartofi
  • 6rosii mici
  • 50gr masline
  • 2cepe mici
  • 2ling.ulei
  • 1foaie dafin

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie in doua, pe lungime. Se fierb 15min in apa clocotita,in care s-a pus o foie de dafin. Se scurg apoi si se lasa la racit. Intre timp, se taie rosiile, maslinele si cepele feliute subtiri. Cartofii se aseaza intr-un vas pentru cuptor,care se unge cu ulei. Deasupra fiecarui cartof, se aseaza feliutele de rosii, ceapa si masline. Vasul se da la cuptor, incalzit in prealabil,si se lasa la foc cca 15min. Se servesc calzi!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise