1. Se adauga intr-o tigaie 50 ml ulei de masline si se lasa sa se incinga. Se adauga apoi ceapa uscata taiata marunt, ceapa verde, usturoiul verde si usturoiul uscat, toate maruntite.
2. Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete.
3. Rosiile se spala si se dau pe razatoarea mare pentru a indeparta coaja.
4. Cand ceapa si usturoiul s-au inmuiat se adauga cartofii taiati cuburi si supa de legume si se la sa la foc mic 15 min.
5. Apoi se adauga rosiile date pe razatoare, sarea, piperul si boiaua si se mai lasa la fiert 15 min pana ce compozitia scade.Se adauga deasupra patrunjel tocat marunt.
6. Eu am sevit aceasta garnitura cu bucatele de pui la rotisor si cu salata de cruditati.
7. Se poate servi cu orice fel de friptura, sau combinata cu alte garnituri de legume.
Bon apetit!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii