cartofi de post

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei.

Mod de preparare

Se spala cartofii,se aseaza intr/o cratita pe plita ca sa fiarba.Dupa ce sunt fierti,se storc de apa si se curata de coaja.Se taie feliute subtiri.Intr/o cratita punem citeva linguri de ulei(4-5),in care adaugam ceapa taiata marunt lasind apoi sa se rumeneasca putin,peste care punem boia si adaugam cartofii si putin piper si sare.Amestecam bine,si lasam citeva minute pe foc avind grija sa nu se prinda de cratita.Se servesc calzi cu castraveciori sau gogosari murati.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise