Se spala cartofii,se aseaza intr/o cratita pe plita ca sa fiarba.Dupa ce sunt fierti,se storc de apa si se curata de coaja.Se taie feliute subtiri.Intr/o cratita punem citeva linguri de ulei(4-5),in care adaugam ceapa taiata marunt lasind apoi sa se rumeneasca putin,peste care punem boia si adaugam cartofii si putin piper si sare.Amestecam bine,si lasam citeva minute pe foc avind grija sa nu se prinda de cratita.Se servesc calzi cu castraveciori sau gogosari murati.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii