O reteta simpla si rapida de cartofi cu usturoi la tigaie, perfecta pentru un pranz rapid sau o cina gustoasa! Acest preparat imbina gustul crocant al cartofilor cu aroma bogata a usturoiului, oferind o savoare deosebita.
Reteta de cartofi cu usturoi la tigaie o pregatesc destul de des. In functie de sezon, folosesc usturoi verde, uscat sau chiar praf. Sunt deliciosi simpli, alaturi de diverse salate, muraturi, sosuri sau ca garnitura alaturi de o friptura rumena.
Curatam cartofii si ii taiem cuburi sau felii grosute. Ii punem la fiert pentru maxim 5 minute la foc mic sau pana cand sunt aproape gatiti.
Intr-o tigaie incingem uleiul si transferam cartofii scursi de apa. Ii condimentam usturoi verde ( uscat sau praf), sare si piper.
Gatiti cartofii cateva minute, scuturand tigaia din cand in cand. Cand s-au rumenit frumos, opriti focul si presarati pratrunjel proaspat tocat.
Alaturi de cartofii cu usturoi va recomand o salata de varza proaspata sau o salata de morcovi.
Dar si o salata de primavara merge de minune. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii