Se taie cartofii, pe lungime, 1,5/1,5 cm., se asaza intr-o tava emailata, astfel incit sa acopera fundul tavii, se stropesc cu ulei, se sareaza si se adauga 150 ml apa. Tava se da la cuptor, pozitia \"gratar\", pina cind cartofii incep sa se rumeneasca. Se scoate tava afara. Peste cartofi se pun spinarile, taiate in jumatate, se sareaza cu putina sare si se adauga si supco. Toate se pun cu pielita in sus. Printre spinari se pun rosiile taiate felii si se dau din nou la cuptor, temperatura fiind reglata la 180 grade, pentru aproximativ 30 minute, sau pina cind spinarile sint bine rumenite.Nu se mai utilizeaza puzitia \"gratar\" ci gatire obisnuita. La terminare se presara deasupra usturoiul, taiat marunt si in prealabil lasat amestecat cu sare. Nu exagerez, dar e o nebunie de mincare, deosebit de gustoasa si apetisanta. Se asorteaza perfect cu orice fel de mutatura. Pofta buna.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii