Cartofii se curata de coaja , se spala si se pun la fiert cu un praf de sare. Se fierb ~ 15 min. Trebuie sa intre furculita in ei insa sa nu se sfarame, adica sa fie aproape gata fierti. Ceapa si 2 catei de usturoi se curata si se taoaca marunt dupa care se calesc in ulei de masline. Se stinge totul cu vin dupa care se adauga spanacul congelat se amesteca pana cand se decongeleaza se lasa sa dea cateva clocote . Se condimentaeza dupa gust si se ia de pe foc. Se adauga parmezanul ras.
Cartofi fierti lasa sa se raceasca putin dupa care se scobesc cu o lingurita se condimenteaza cu piper si se umplu cu spanac. Se incinge cuptorul la 200 C si se pun cartofii pentru10 min. Smantana se amesteca cu un varf de piper proaspat macinat cu doi catei de usturoi zdobiti. Se serveste peste cartofii umpluti.
Sfat:miezul de cartofi care a ramas de la cartofii umpluti il puteti folosi la crochetele de cartofi.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii