1)Cartofii _ ii lasam cu coaja ,ii spalam si uscam.
Sfecla _ o spalam , ii taiem codita si cotorul.
Punem cuptorul la 210 grade si introducem cartofii intregi si sfecla pusa in folie de aluminiu(asa nu se murdareste nimic) timp de 1 hora.
2)An acest timp preparam vinagreta.
Luam un pahar si adaugam:_usturoiul dat pe razuitoare sau taiat fin-patrunjelul tocat_uleiul_otetul sarea si cu o furculita invirtim repede pina ce se omogenizeaza .
Scoatem cartofii si ii curatam de piele.
Sfecla o curatam de coaja si o taiem felii .
Puenem in farfuri si servim cu sosul vinagreta pe deasupra.
Pentru desert putem minca un fruct(eu am servit un fruct especial pt gustul meu si pe care o recomand ,este cirimoya...nu stiu daca exista in Rominia)
Pofta buna!!!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii