Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ingrediente

  • 6 ciocanele pui
  • 4 bucati de muschi nproaspat de porc
  • 4 bucati de kaizer
  • o lingura de legume deshidratate fara sare
  • o lingurita de amestec de condimente uscate(oregano
  • busuioc
  • cimbrisor
  • dafin
  • piper)
  • sare 100 ml ulei de masline
  • un morcov mai mare 5-6 cartofi mari
  • 2-3 catei de usturoi
  • marar verde

Mod de preparare

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza si fiecare bucata se umple cu o bucata de kaizer apoi se ruleaza si se aseaza intre ciocanele.Cartofii se curata si se taie cubulete,morcovul curata se feliaza si se aseaza intre ciocanele si rulouri.Se stropesc cu uleiul de masline,sa sereaza,si se condimenteaza cu legumele deshidratate si condimentele uscate,se presara usturoiul feliat,.Se adauga si apa atat cat sa acopere un pic cartofii apoi se da tava la cuptor pana se rumenesc usor,se intorc ciocanelele si rulourile si se mai lasa cat sa rumeneasca.Se serveste cu mara verde presarat deasupra.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise