Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza si fiecare bucata se umple cu o bucata de kaizer apoi se ruleaza si se aseaza intre ciocanele.Cartofii se curata si se taie cubulete,morcovul curata se feliaza si se aseaza intre ciocanele si rulouri.Se stropesc cu uleiul de masline,sa sereaza,si se condimenteaza cu legumele deshidratate si condimentele uscate,se presara usturoiul feliat,.Se adauga si apa atat cat sa acopere un pic cartofii apoi se da tava la cuptor pana se rumenesc usor,se intorc ciocanelele si rulourile si se mai lasa cat sa rumeneasca.Se serveste cu mara verde presarat deasupra.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii