Se spala cartofi bine de orice urma de pamant, se pun apoi in apa cu sare, si se lasa circa 30 de min, apoi se freaca cu un burete aspru pe indepartarea cojii.Se scurg bine de coaja si se lasa intr-un castron.
Cartofi mici se lasa intregi, iar cei mari se taie pe jumatate sau pe sfert. Se presara peste ei sare, piper, dupa gust, si cateva ace de rosmarin.Se lasa putin sa se condimenteze.
Se incinge uleiul intr-o tigaie, se adauga cartofii si se lasa sa se prajeasca sub capac, la foc potrivit, amestecandui din cand in cand cu o paleta.
Cand cartofi sunt patrunsi, se da deoparte capacul si se lasa sa se rumeneasca frumos.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii