Carnea se inbusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa. Separat in 50 g de unt topit se aduga faina dizolvata in 100 ml de lapte rece , restul de lapte si se fierbe pana se ingroasa, dupa care se adauga cartofii, sare si se amesteca bine. Intr-o tava unsa cu 50 g de unt se asaza alternativ un strat din compozitia obtinuta,apoi un strat cu felii de ou. Deasupra se toarna smantana ,cascavalul ras si se introduce la cuptor.
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii