Cartofii se curata si se taie cuburi. Se pun la fiert in apa cu sare.
Migdalele se macina cu robotul pina ajung cam cat bobul de orez.Daca sunt crude se prajesc putin fara ulei pina isi schimba putin culoarea si se simte mirosul placut de migdale.
Se iau de pe foc si se adauga zeama de lamaie si untul. Se lasa un minut sa se prajeasca , pina apar bulele la unt.Se amesteca continuu.
Cartofi fierti se strecoara si asa fierbinti se adauga peste migdale si se amesteca bine.
Cartofi se pot servi asa simpli alaturi de o salata ca mancare de post sau se pot servi drept garnitura la carne...
Pofta mare !
PS. Liviu iti multumesc frumos pentru reteta...de data aceasta fara filmulet !
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii